Νέος Λογαριασμός Σύνδεση
Κατηγορίες
Κατασκευαστές
Όλοι οι κατασκευαστές με κατηγορίες προϊόντων!
Οικιακές Συσκευές » Φίλτρα νερού » AR5020 » Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020
[AR5020]

Απιονιστής με μαγνητικό φίλτρο για άλατα, κατάλληλο για ατμοσίδερα.

- Λειτουργεί χάρη σε ένα μαγνήτη με καταλύτη στο εσωτερικό του πώματος, το οποίο αποτρέπει τη δημιουργία αλάτων
- Εγγύηση εφ 'όρου ζωής
- Ασφαλή, αποτελεσματικό, χωρίς χημικά
- Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση και την εξάλειψη όλων των προβλημάτων που συνδέονται με το σχηματισμό της αλάτων στα σίδερα, αλλά είναι επίσης συνιστάται για κάθε συσκευή στην οποία χρησιμοποιείται το νερό (πχ καφετιέρες).

Είναι ένα μπουκάλι με ένα ισχυρό μόνιμο μαγνήτη στο εσωτερικό καπάκι του.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά γεμίστε το μπουκάλι με νερό της βρύσης, βιδώστε το καπάκι που περιέχει το μαγνήτη και στη συνέχεια ρίξτε αυτό το νερό στο διαμέρισμα του σιδήρου, με αποτέλεσμα να περάσει μέσα από το ίδιο πώμα της φιάλης.

Η προετοιμασία του νερού, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, λαμβάνει χώρα μέσω της συνεχούς δράσης του μόνιμου μαγνήτη που βρίσκεται στο εσωτερικό του πώματος της φιάλης.

Το νερό μπορεί να παραμείνει στη φιάλη για απεριόριστο χρονικό διάστημα καθώς αυτό δεν μεταβάλλει την αποτελεσματικότητα του μαγνήτη κατά τη διάρκεια της διόδου του νερού. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια για το νερό που παραμένει στο θάλαμο ύδατος του σιδήρου: στην πραγματικότητα, η μαγνητική επίδραση στα μόρια του νερού δεν είναι μόνιμη και η αποτελεσματικότητά του μειώνεται μετά από μία περίοδο περίπου 48 ωρών.

Έτσι είναι σκόπιμο, για την ορθή χρήση του προϊόντος και για την πλήρη αποτελεσματικότητά του, να αδειάσετε το νερό μετά από κάθε χρήση.

Αυτό το σύστημα παρέχει πολλά οφέλη, τα οποία μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:
- Εξάλειψη της κρούστας του αλάτων του σιδήρου και όλες οι συσκευές στις οποίες χρησιμοποιείται αυτό το σύστημα.
- Μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση όσον αφορά τη συντήρηση.
- Υψηλότερες επιδόσεις της ποιότητας και την εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη σε μια πιο αποτελεσματική συσκευή.

Η φιάλη δεν απαιτεί καμία συντήρηση. Στην πραγματικότητα, η διάρκεια ζωής της είναι απεριόριστη, δεδομένου ότι η δράση του μαγνήτη μειώνεται μόνο κατά 4% ανά 100 χρόνια.4.94€
Διαθεσιμότητα :  Παραλαβή ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες (για αποστολή)
  Παραλαβή ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες (για αποστολή)

Το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Δευτέρα 29.09.2014.
Κριτικές
 
Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Add to del.icio.us Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Add to Digg Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Add to Yahoo myWeb Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Add to furl Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Add to Ask Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Add to Squidoo Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Add to Reddit Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Share with facebook Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Add to Google Bookmark Απιονιστής νερού με μαγνητικό φίλτρο για άλατα AR 5020 - Tweet This
Καλάθι αγορών
0 Άδειο καλάθι
Τηλεφωνικές παραγγελίες
2461 401352 - 24610 27827


 
 
 
Νέα Προϊόντα
Skrootz partner